• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 Dumitru Ceban. 

Fotografia profesională se realizează în prezenta a două părti: fotograful şi subiectul de fotografiat. Trebuie înteles că de conditiile şi de mediul oferit de voi depind în mod direct rezultatele serviciilor contractate şi plătite de dvs. Toate detaliile evenimentului trebuie cunoscute de noi astfel încât să putem reactiona adecvat la desfăşurarea momentelor zilei. Dvs. trebuie să ne comunicati orice cerintă ati putea avea privind subiectele fotografiei. Nu putem presupune dorintele dvs.

. . .

Vom discuta împreună detaliile necesare pentru a fi stabilite vizavi de sesiunile foto (logodnă şi nuntă). In sarcina dvs: notificarea noastră privind ziua şi orele în care doriţi să se desfăşoare sesiunea foto de logodnă. Sesiunea foto din ziua nunții ar fi recomandat să se desfăşoare într-un interval de timp de minim o oră. Această durată ne permite obţinerea de rezultate bune, fără stres, de o manieră lejeră.

. . .

Nu putem fi răspunzători de situaţiile în care anumite persoane prezente la eveniment nu apar în fotografiile realizate de noi. În situaţia în care doriţi să vă asiguraţi că respectivele persoane vor fi fotografiate, vă rugăm să ne solicitaţi direct fotografierea lor. De asemenea, estetica şi varietatea rezultatelor fotografice depinde de participarea voastră nemijlocită și de dorinţa voastră de a coopera.

. . .

Am dreptul de autor și pot publica o serie de fotografii în portfolio propriu sau pe rețele de socializare.

. . .

Eu sunt doar fotograf și prestez doar servicii fotografice, Mirii de sine stătător aleg serviciile video, eu pot doar să recomand :)